DICCIONARI DE DUBTES I DIFICULTATS DEL CATALA

DICCIONARI DE DUBTES I DIFICULTATS DEL CATALA - Jordi Bruguera | Showmesound.org Nous sommes heureux de vous présenter le livre. Téléchargez le livre. en PDF, TXT, FB2 ou tout autre format possible sur showmesound.org.

INFORMATION

AUTEUR
Jordi Bruguera
DIMENSION
8,49 MB
NOM DE FICHIER
DICCIONARI DE DUBTES I DIFICULTATS DEL CATALA.pdf
ISBN
9237535513114

DESCRIPTION

Diccionari de paranys de traducció anglès-català; Diccionari de frases fetes, refranys i locucions; Diccionari de dubtes i dificultats del català; Diccionari de paranys de traducció francès-català; Diccionari de l'excursionisme català Molts altres títols, que inclouen, per exemple, un diccionari etimològic i un altre d'ortogràfic i de pronúncia, però també diccionaris de sinònims, de formació de mots, de dubtes, de llatinismes, de falsos amics, d'etimologia, guies de conversa, etc., completen l'oferta de Diccionaris de l'Enciclopèdia per tal d'oferir tots els instruments necessaris per a la llengua catalana. Diccionari de dubtes i dificultats del català: 10: Amazon.it: Jordi Bruguera i Talleda, Josep Torras i Rodergas: Libri in altre lingue El Diccionari de Dubtes del Català Oral (DDCOR) és una eina de consulta dels diferents accents de l'estàndard oral de la llengua catalana. Ofereix les indicacions de pronúncia generals i específiques de cadascun d'aquests accents (alguerès, central, mallorquí, nord-occidental, rossellonès i valencià) i també un conjunt de fitxers d'àudio que n'exemplifiquen la realització ... Un diccionari pensat per a l'aprenentatge del català a l'escola primària i al primer cicle de secundària.

Editorial: Digec. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. 07-ago-2015 - diccionari de dubtes i dificultats del catalÀ.

LIVRES CONNEXES